Wiezen ictbram

Info

foto Bram Joris Dit spel is gemaakt door Bram Joris in Flash met de gratis versie van FDT.

Er was een multiplayer versie van het spel in de browser en een multiplayer versie als android app. Deze versies zijn compatibel met elkaar. Ze konden gecombineerd worden. Het was bijvoorbeeld mogelijk dat er mensen vanaf de browser spelen, iemand met een android tablet en iemand met een android gsm.

Heel veel van de aangemaakte code voor de multiplayer versies is samengebracht in een single player versie waar het alleen mogelijk is om tegen computerspelers te spelen.
Op "gemakkelijk" zullen computerspelers volgens de regels spelen, maar uit de beschikbare kaarten, volledig willekeurige kaarten kiezen. Dit dient eigenlijk om het spel eens te testen en om de spelregels te leren.
Er is extra logica geschreven om de computerspelers moeilijker te maken zodat u een leuke spelervaring kan hebben. Dit is opgenomen in de single player op moeilijkheid "normaal"

Om het spel te spelen in de browser dient flash geïnstalleerd zijn of u kan de Google Chrome browser gebruiken waar dat nog steeds gewoon in zit. De minimum resolutie van de beschikbare speelruimte is 520x700 pixels. Als u dat niet heeft, zullen er scrollbalken verschijnen. Er is een mogelijkheid om fullscreen te spelen voor lagere resoluties van bijvoorbeeld 1024x768. Zo maakt u meer beschikbare schermruimte voor het spel en komen er geen scrollbalken.

De single player versie is gemaakt met de Starling game engine om het goed te laten werken op tablets en telefoons.

Er is een Privacybeleid opgesteld voor de ictbram wiezen app.

logo ictbram